• Lorem ipsum

Prefolds en vouwluiers

Prefolds en vouwluiers zijn zeer budgetvriendelijke wasbare luiers en heel geschikt voor newborns. Ook voor oudere kindjes zijn ze goed te gebruiken als booster of inlegger in pockets.

Blumchen
Artikelcode BLPF6bioS
€12,90
op voorraad
ღ Ideaal voor de eerste weken bij newborns
ღ Zeer slanke luier
ღ Te combineren met elk (newborn) overbroekje Lees meer
Prefolds en vouwluiers

Prefolds luiers of vouwluiers zijn wasbare luiers die heel geschikt zijn om te gebruiken bij pasgeborenen. Het zijn hele mooi slanke wasbare luiers die je mooi op maat kan vouwen voor jouw baby. 

Prefold wasbare luiers zijn rechthoekige luiers van bamboe of katoen. Ze zijn in verschillende lagen op elkaar genaaid. In het midden is de absorptie van de prefolds luiers verdubbelt. Hierdoor zit de absorptie van de prefold al op de juiste plek, tussen de beentjes. 

Prefold wasbare luiers moet je in tegenstelling wat de naam zegt nog wel even vouwen. Er bestaan verschillende prefold vouwen, waarvan de padfold wel de bekendste is. Gewoon in drieen vouwen en in het overbroekje doen.

Wil je prefold luiers kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De beste prefolds en vouwluiers vind je hier:

Blumchen prefold: bamboe prefold of katoenen prefold. Blumchen heeft het allebei. Ze zijn goedkoop en in verschillende maten te krijgen. Van XS, S tot M.