• Lorem ipsum

Overbroekjes voor wasbare luiers

Overbroekje voor wasbare luiers, je vindt ze hier!

Luier overbroekjes zijn het leukste deel van wasbare luiers. Je vindt ze van veel verschillende merken in de mooiste printjes. De leukste overbroekjes voor jouw baby!
Luier overbroekjes voor overdag zijn vaak gemaakt van PUL, dit is waterdicht en toch ademend. Voor lange nachten zijn wollen overbroekjes of optrekbroekjes heel populair. Dan heeft je baby geen last van striemen.

Wij verkopen wasbare luier overbroekjes van verschillende merken, we zetten ze snel op een rijtje. 

Totsbots PeeNut overbroekje: pas perfect over de bamboozle, heeft een dubbele laag PUL en heel stevig klittenband.
Petit Lulu overbroekje: staat bekend om zijn zachte fleece randjes. Stevig PUL en verkrijgbaar met klittenband en drukknoopjes.
Bamboolik overbroekje: dubbele lekgootjes en zachte fleecerandjes. Kies tussen klittenband en drukknoopjes en combineer met het AI2 systeem van Bamboolik.
Little Lamb overbroekje: gemaakt van zacht PUL met dubbele lekgootjes. Verkrijgbaar in maat 1, maat 2 of maat 3. 
Close pop in overbroekje: dubbele lekgootjes en prachtige prints. Ook verkrijgbaar in snap in one systeem met de bijpassende inleggers.
Popolini overbroekje: de bekende popowrap is misschien wel het meet betrouwbare overbroekje. Ook het vento overbroekje voor buikslapers en de easywrap van popolini zijn gemaakt van stevig slijtvast PUL.
Flip bumgenius overbroekje: Mooi slank overbroekje, goed te combineren met inleggers door de flapjes aan de binnenkant. 

Overbroekjes zijn gemaakt van PUL, TPU of wol. Overbroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, maar ook vaak in de One Size variant. Deze wasbare luiers overbroekjes zijn met drukknoopjes te verstellen om mee te gaan van geboorte tot zindelijkheid.

Overbroekjes met ‘flapjes’ zijn handig te gebruiken met inleggers, maar dit is geen must. Sommige luiers hebben fleece randjes, wat ze extra zacht maakt voor je baby. Kijk en vergelijk alle overbroekjes naar hartenlust en lees onze ervaringen met de verschillende merken.