• Lorem ipsum

Verzenden

Dankjewel voor je interesse in wasbare luiers. Wil je wasbare luiers bestellen? Hier vind je hoe de verzending en eventuele retouren in zijn werk gaan.

Wij snappen dat je het liefst zo snel mogelijk start met luieren. Daarom verzenden wij supersnel. Heb je je bestelling voor 23.59* geplaatst. Dan wordt hij de volgende werkdag geleverd.
Bestellingen op vrijdag tot 17.00 worden op zaterdag geleverd. Alle pakketjes na 17u en op zaterdag & zondag worden op maandag verzonden.

Uitzonderingen in verband met feestdagen: Op 25 en 26 december 2021 worden er geen bestellingen verzonden. Vanaf 29 december 2021 verzenden wij geen bestellingen meer. Alle bestellingen die op of na 29 december geplaatst worden, worden op 3 januari 2022 verwerkt en weer bezorgd. 

Zodra je pakketje mee is gegaan met onze vervoerder, krijg je een mail met daarin de track&trace code en kun je het pakket volgen.

*geldig voor producten op voorraad, met uitzondering van huur- en voordeelpakketten. Voordeelpakketten worden worden 1 werkdag later verzonden. Huurpakketten verzenden wij in overleg met de huurder.

Verzendkosten

Bij bestellingen boven de €50,- (NL) nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Onder €50,- vragen we een bijdrage van 4,95 voor het pakketje.

Bij bestellingen boven de €75,- (BE) nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Onder €75,- vragen we een bijdrage van 6,95 voor het pakketje.

Verzenden naar een ander land? Stuur een berichtje en we laten weten wat het kost.

Retourneren

Al onze producten mag je binnen 100 dagen retourneren. We accepteren alleen ongebruikte en ongewassen producten retour. 

Heb je een account? Je kan zelf je retour aanmelden via Inloggen > Mijn bestellingen > Bekijken > Artikelen retourneren.
Heb je geen account? Stuur een mail naar [email protected] met daarin je naam en ordernummer om je retour aan te melden.

Zodra de artikelen in goed staat zijn ontvangen krijg je van ons bericht en storten we het retourbedrag binnen 7 dagen op je rekening. Kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retouradres:

the Green Butt
Handelsweg 6E
2861 GN Bergambacht, Nederland