• Lorem ipsum

Verzenden

Dankjewel voor je interesse in wasbare luiers. Wil je wasbare luiers bestellen? Hier vind je hoe de verzending en eventuele retouren in zijn werk gaan.

Wij snappen dat je het liefst zo snel mogelijk start met luieren. Daarom verzenden wij supersnel. Heb je je bestelling voor 23.59* geplaatst. Dan wordt hij de volgende werkdag geleverd.
Bestellingen op vrijdag tot 17.00 worden op zaterdag geleverd. Alle pakketjes na 17u en op zaterdag & zondag worden op maandag verzonden.

Zodra je pakketje mee is gegaan met onze vervoerder, krijg je een mail met daarin de track&trace code en kun je het pakket volgen.

*geldig voor producten op voorraad, met uitzondering van huur- en voordeelpakketten. Voordeelpakketten worden worden 1 werkdag later verzonden. Huurpakketten verzenden wij in overleg met de huurder.

Verzendkosten

Bij bestellingen boven de €50,- (NL) nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Onder €50,- vragen we een bijdrage van 4,95 voor het pakketje.

Bij bestellingen boven de €75,- (BE) nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Onder €75,- vragen we een bijdrage van 6,95 voor het pakketje.

Verzenden naar een ander land? Stuur een berichtje en we laten weten wat het kost.

Retourneren

Al onze producten mag je binnen 100 dagen retourneren. We accepteren alleen ongebruikte en ongewassen producten retour. 

Heb je een account? Je kan zelf je retour aanmelden via Inloggen > Mijn bestellingen > Bekijken > Artikelen retourneren.
Heb je geen account? Stuur een mail naar [email protected] met daarin je naam, ordernummer en welke items je wilt retourneren om je retour aan te melden.

Zodra de artikelen in goed staat zijn ontvangen krijg je van ons bericht en storten we het retourbedrag binnen 7 dagen op je rekening. Kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retouradres:

All-in fullfilment
tav. the Green Butt
Handelsweg 6E
2861 GN Bergambacht, Nederland

Huurpakketten

Huurpakketten kunnen geretourneerd worden naar:

the Green Butt
Govert Flinckstraat 260B
1073 CE Amsterdam, Nederland