• Lorem ipsum

The Green Butt is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan the Green Butt verstrekt.

Bedrijfsnaam: the Green Butt
Adres: Govert Flinckstraat 260B
Postcode en plaats: 1073CE te Amsterdam
Emailadres: [email protected]
Telefoonnummer: +31 6 16466606
KVK Nummer: 75117150

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website greenbutt.nl maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een berichtje naar [email protected]

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten van the Green Butt laat je (persoons)gegevens achter. The Green Butt vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld het e-book of mails met handige tips te kunnen sturen; je voornaam wordt bijvoorbeeld gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, persoonlijk advies hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online cursus, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Er zullen enkel gegevens worden verwerkt, die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens
  • Bedrijfsnaam
  • Bankrekeningnummer
  • Inloggegevens
  • IP Adres (geanonimiseerd)
  • Informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier
  • Technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies en gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door aanmelding op onze website, telefonisch en/of in correspondentie.

Doeleinden 

The Green Butt verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • Het afhandelen van je betaling
  • Het leveren van diensten of producten
  • Het doorgeven van wijzigingen via telefoon of e-mail, wanneer dit nodig is om een product te leveren of antwoord te geven op vragen
  • Zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
  • Om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
  • Voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • Om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
  • Om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

The Green Butt is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Persoonsgegevens minderjarigen

The Green Butt heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Beschikt the Green Butt ongewild over persoonsgegevens van jouw kind, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

Bewaartermijnen

the Green Butt bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Dit houd in:

De gegevens die je ons hebt verstrekt zodat wij contact met jou kunnen opnemen, worden bewaard tot het contact heeft plaatsgevonden. Verder blijven gegevens bewaard zolang je klant of relatie van ons bent. Daarna bewaren we gegevens maximaal 3 jaar na laatste oplevering, met uitzonderingen van facturen. Die bewaren we 7 jaar in verband met onze wettelijke verplichtingen.

Websitedata zijn 26 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden.

Delen van persoonsgegevens met derden

The Green Buut deelt alleen persoongegevens aan derden, wanneer dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Voorbeeld: onze Ideal betalingen worden afgehandeld door een externe partij, pakketjes leveren we niet zelf af en we maken gebruik van een boekhoudsysteem.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. the Green Butt blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies 

Greenbutt.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein (tekst)bestand dat een website op de harde schijf van je computer zet, op het moment dat je een website bezoekt. De cookie laat toe dat je browser vervolgens wordt herkend bij herhaald bezoek aan een website. Een cookie verzamelt echter geen persoonsgegevens die gelinkt zijn aan jouw identiteit, maar onthoudt enkel jouw voorkeuren en interesses op basis van jouw surfgedrag.

Cookies worden vooral geplaatst om de gebruikerservaring van deze website te verbeteren.
Dit zijn de verschillende soorten cookies die worden geplaatst:

  • Functionele cookies: deze cookies zijn nodig voor het correct functioneren van (delen van) de website. Bijvoorbeeld cookies van YouTube zorgen dat je de video’s op mijn website kan bekijken.
  • Analytische cookies: deze cookies zijn nodig om het surfgedrag van bezoekers van deze website te monitoren. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van Google Analytics websitestatistieken.
  • Marketingcookies: deze cookies worden gebruikt om klikgedrag te monitoren die verwerkt worden door de Facebookpixel en sitetracking van Sendinblue waardoor wij onze advertentiecampagnes op Facebook en onze mailings beter kunnen aansluiten op gedrag en interesse van websitebezoekers en emaillijst.

Wanneer je geen cookies wilt accepteren, dan kan je dit instellen in jouw browser.

Voordat er cookies geplaatst worden op jouw computer, zal er altijd eerst toestemming gevraagd en verkregen moeten worden. Daarom zie je bij het eerste bezoek aan greenbutt.nl een cookiemelding. Je kan hierbij aangeven of je akkoord gaat met het gebruik van cookies.

Sendinblue en POWR

The Green Butt gebruikt Sendinblue en POWR voor het versturen van e-mails. Als je bijv. een e-book of persoonlijk advies aanvraagt, komen je gegevens terecht bij Sendinblue en POWR.

Sendinblue houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Zo weet the Green Butt bijv. of een e-mailcampagne succesvol is. Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

Google Analytics

Door ons statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren.

Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden.

Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Facebook en social media

Op greenbutt.nl maken wij gebruik van de Facebook-pixel, die gegevens verzamelt voor Facebook-adverteren. Dit zijn cookies waarvoor je ook de cookiemelding hebt kunnen zien toen je onze website bezocht. Voor meer informatie over cookies op onze website verwijs ik naar het onderdeel ‘cookies’ in deze privacyverklaring.

Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Voor de social share buttons gebruikt the Green Butt cookies. The Green Butt heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements.

Bekijk de privacy policy van Facebook, LinkedIn, InstagramPinterest

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden voor de mails van The Green Butt, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar [email protected] The Green Butt zal zo snel mogelijk, binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt The Green Butt de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden. 

Heb je een klacht?

Als je het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met [email protected] Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door The Green Butt.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen privacyverklaring

The Green Butt behoudt het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Amsterdam, 15 september 2019