• Lorem ipsum

The Green Butt is geboren, om de stap naar wasbare luiers een stuk simpeler te maken.

Toen ik zwanger was van mijn eerste zoontje wilde ik graag een duurzaam alternatief voor wegwerpluiers. Zo kwam ik voor het eerst wasbare luiers tegen. De eerste keer las ik met lichte argwaan een blog, want was dat niet hartstikke ouderwets? En kost dat niet ontzettend veel tijd, al die was?

Hoe meer ik er over las, hoe leuker ik het begon te vinden. Wasbare luiers zijn modern, praktisch en hartstikke hip. En die was? Die lost de wasmachine op, ik was om!

Op jacht naar wasbare luiers, klikken en kopen dacht ik. Niet dus. Zoveel verschillende systemen, materialen en merken. Ik zag al snel door de bomen het bos niet meer (pregnancy brain hielp ook niet mee).

Avonden besteedde ik aan research, blogs lezen, fora uitpluizen, heel google had ik uitgespeeld. Alle informatie belandde in een groot overzicht en op dat moment dacht ik, dit kan zoveel simpeler.

Een wasbare luier winkel waar je in 5 klikken een overzicht hebt met de juiste wasbare luier(s) voor jou. Zodat jij makkelijker en sneller kan zoeken, vergelijken en kiezen. Wasbare luiers made easy.

Of zoals we thuis grappen: we make that shit awesome :)

Lots of love

Jitta