• Lorem ipsum

Wij geven graag advies op maat, we praten namelijk met veel plezier over wasbare luiers! Er zijn verschillende manieren om van ons advies in te winnen.

Kom bij ons langs!

Wil je alle luiers graag een keer zien en voelen? Weet je na veel lezen nog niet welke wasbare luiers in jouw situatie het beste is? Kom gezellig bij ons langs. 

Een wasbare luier consult duurt ongeveer 60 min. Wat wordt er behandeld?

  • Hoe gebruik je wasbare luiers
  • Verschillende wasbare luier systemen met hun voor/nadelen
  • Welke merken zijn er beschikbaar

We stellen jullie in het begin een aantal vragen over jullie gezinssituatie en voorkeuren. Aan de hand daarvan zullen advies geven en de informatie nog wat uitbreiden. Verwachten jullie een kindje, dan zullen we uiteraard advies geven over wasbare luiers en newborns. Zo passen we elk consult aan naar wens van jullie. Er is geen verplichting tot aankoop en we zullen er ook geen verkooppraatje van maken. We willen jullie graag voorzien van goed advies, voordat je eventueel aan wasbare luiers begint.

Voor het consult vragen wij een bijdrage van 25 euro. Mocht je overgaan tot aankoop krijg je dit bedrag van ons terug in de vorm van een cadeaubon.

Je mag in je eentje komen, je partner/zus/moeder/kindje zijn allemaal welkom. We hebben plek om te spelen voor kleintjes en er is ook mogelijkheid om te verschonen.

De consults kan je overdag boeken op ma, di, wo en vrijdag. Stuur een mailtje met je voorkeur voor een dag/tijd naar [email protected] en we laten zo snel mogelijk weten of het lukt.

Advies via Skype/Whatsapp video

Is Amsterdam net een deurtje te ver, maar wil je wel graag advies op maat. Boek een consult via Skype of Whatsapp video. En video consult zal iets korter zijn dan een live consult, omdat er niet uitgebreid gevoeld kan worden :) reken op ongeveer 30 min.
Het consult zal hetzelfde verlopen als het live consult. We geven eerst algemene informatie en gaan daarna in op jullie specifieke situatie en voorkeuren.

Advies via mail

Ken je onze vragenlijst al? Vul hem in 5 min. in en je krijgt van ons binnen 2 werkdagen een gratis persoonlijk advies via mail.